Arădenii sunt invitaţi la un concert Anti Valentine`s Day cu Mihai Mărgineanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul cântăreţ dă astfel curs invitaţiei celor de la WWMP.Asociaţia arădeană When Web Meets Paper, care are drept scop promovarea culturii autentice, protestează faţă de Valentine`s Day.

În această seară, iubitorii muzicii ”mai altfel” şi toţi cei care s-au săturat de inimioare, de dragoste afişată pe toate străzile, de roz şi de cutii de ciocolată legate cu fundiţă roşie, sunt invitaţi să sărbătorească aşa numita zi a dragostei în compania lui Mihai Mărgineanu  şi a trupei sale în Club Flex.

”Asociația WWMP are plăcerea de a vă invita la  un eveniment special prin care sfidăm ziua internațională a iubirii ori Sf. Valentines day și ”rigorile roz” cu care ne-am obișnuit”, a declarat preşedintele WWMP, Gabriel Gorgan.

Evenimentul va începe după ora 22.00, iar biletul de intrare costă 15 lei pentru o persoană.

”Ne pregătim de un eveniment mare cu ocazia Sf. Valentin doar că ne propunem să fim puțin A-tipici și l-am chemat pe Mărgineanu pentru a ne povesti el, în stilul său, de dragoste, câte ceva”, a mai adăugat Gabriel Gorgan.

Mihai Mărgineanu este un cântăreţ şi compozitor român de muzică folk. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creaţii proprii în acelaşi gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conţinând cuvinte necenzurate.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite